Linkovi

Neobična priča iz Italije, gde je u toku jedna vrsta male revolucije


Radi se o novom načinu uživanja u suncu i plaži, ali samo za žene. Da budemo precizni, ukoliko ste muško - ni ne razmišljajte o tome. Na italijanskoj strani obale Jadranskog mora, gde uz vrelo sunce vlada i romantika, ozloglašeni latinski ljubavnici traže plen i brzo prelaze u akciju. Ženama je toga dosta.

«Mi bežimo od Italijana», kaže Ticijana Andreoleti i ističe: «Mnogo su dosadni», dok Federka Montemuro dodaje da su vrlo teški. Kao što to obično biva, devojčica upozna dečaka i on je uznemirava. Fausto Ravaljo kaže da ima rešenje za ovaj drevni problem:

«Ideja je prosta, dali smo ženama njihov svet», kaže on.

Marijana Sandu ističe da dolazi na ovu plažu zbog druženja i 'ženskih priča'.'Ružičasta plaža' je otvorena pre nedelju dana i na njoj žene mogu da uživaju u aerobiku u vodi, da dobiju savete o šminkanju, manikiru i pedikiru… Nekim muškarcima međutim, ovakav koncept pomalo smeta. Salvatore kaže da je to dobro za žene, ali ne i za muškarce, dok se Masimu ideja sviđa i čak milsi da bi plažu trebalo povećati. Ali ne treba zaboraviti, to je Italija, gde nečije oko uvek odluta.

XS
SM
MD
LG