Linkovi

Dejvid Bekam stigao u LA sa zadatkom da u SAD popularizuje fudbal


Engleski fudabler Dejvid Bekam stigao je u SAD, sa zadatkom da u toj zemlji popularizuje fudbal. Dejvid i Viktorija Bekam, britanski slavni par, smešio se na izlasku iz aviona na aerodromu u Los Anđelesu, gde su ih okupljeni navijači mogli na kratko videti, pre nego što su ušli u crnu limuzinu koja ih je čekala.

Desetine novinara i fotoreportera pokušavali su da dođu do Bekamovih, ali su stigli samo do potavljene ograde. Okruženi obezbeđenjem, Dejvid i Viktorija Bekam su napustili aerodrom ne obraćajući se novinarima. Troje njihove dece, koja su takođe doputovala sa njima, nisu izašla na istom tereminalu kao i oni, već su odvojeno od svojih roditelja prevezeni u novi dom Bekamovih na Beverli Hilsu.

U farmerkama i crnoj jakni, Bekam je mahnuo novinarima, dok je njegova supruga, u crnoj haljini i sa za nju obaveznim naočarima za sunce, delila osmehe držeći supruga za ruku. Prolaznici i putnici nisu propustili priliku da ih i sami fotografišu iako to nije bio razlog njihovog dolaska na aerodrom. Bilo je i pravih navijača. "Ovo je bilo fantastično, on izgleda bolje u prirodi nego na fotografijama u magazinima", rekla je petnaestogodišnja Prisila Flores, velika obožavateljka Bekama.

"Zaista sam uzbuđena što ću ga gledati na njegovoj prvoj utakmici ovde. Sigurno će uspeti da popularizuje fudbal u SAD", dodala je tinejdžerka.

Gužva koju su na aerodromu napravili novinari privukla je i prolaznike, među kojima neki nisu znali u čemu je stvar.

"Ko je Dejvid Bekam", upitao je jedan 11-togodišnji dečak.

Engleski vezni igrač, koji je pomogao Real Madridu da osvoji titulu u španskoj ligi ove godine, igraće za Los Anđeles Galaksi u američkoj ligi. Galaksi će ga predstaviti u petak, a debitovaće za novi tim 21. jula u prijateljskom meču sa engleskim Čelsijem. Bekam bi u Galaksiju trebalo da zaradi oko 32 miliona dolara godišnje, u šta nisu uračunati milioni od sponzorskih ugovora. U Los Anđelesu, Bekamovi će živeti u vili na Beverli Hilsu, koja ima 1.200 kvadratnih metara, a u čijem su komšiluku zvezde pout Toma Krza i Keti Holms.

XS
SM
MD
LG