Linkovi

Kolumbijska muzička senzacija Šakira održala koncert u Indiji


Kolumbijska muzička senzacija Šakira održala je svoj prvi koncert u Indiji, pri čemu je digla na noge fanove u Bombaju. Koncert je deo njene svetske turneje «Oral Fixation», u okviru koje će obići Evropu, Bliski istok i jugoistočnu Aziju. Latinoamerička pop-zvezda, koja je do sada prodala blizu 40 miliona albuma širom sveta, planira da svoja nova izdanja plasira na veoma unosnom indijskom muzičkom tržištu. Posle koncerta u Bmbaju, Šakira će nastupati pred publikom u Egiptu i Španiji.

U Berlinu dodeljene muzičke nagrade ECHO

U Berlinu dodeljene muzičke nagrade ECHO, nemački ekvivalent američkog «Gremija», i britanskih nagrada «Brits». Medju zvezdama dodele bili su Bono, Dženifer Lopez i britanski pop bend «Take That». Za najboljeg internacionalnog pop-rok pevača proglašen je Robi Vilijams, dok je za najbolju pevačicu izabrana Kejti Malua a Red Hot Chilli Peppers osvojili su «Eho» kao najbolja internacionalna grupa. Frontmenu grupe U2, Bonu, uručena je specijalna nagrada za zalaganja u borbi protiv siromaštva na svetu, dok je britanski muzičar Jusuf Islam, ranije poznat kao Ket Stivens, dobio specijalnu nagradu za životno delo kao «muzičar i ambasador kultura»...

Ana Nikol-Smit umrla od slučajno uzete prekomerne doze pilula

Policija na Floridi je saopštila da rezultati detaljne autopsije pokazuju da je bivša Plejbojeva zečica Ana Nikol-Smit umrla od slučajno uzete prekomerne doze pilula za spavanje i još najmanje osam drugih lekova. Sedativi za spavanje bili su glavni faktor smrtonosne kombinacije koja je dovela do trovanja, ali je u njenom telu pronadjen niz drugih lekova uključujući metadon i valijum. Autopsija nije pokazala nikakve znake bolesti, a policija je zaključila da je u pitanju bio nesrećan sučaj, tako da je istraga završena. Manekenka i glumica Ana Nikol-Smit, koja je nasledila veliko bogatstvo kao udovica milijardera Hauarda Maršala, pronadjena je mrtva 8. februara u sobi hotela i kazina «Hard Rock» na Bahamima.

XS
SM
MD
LG