Linkovi

Poznata holivudskih madam Džodi «Bebi Dol» Gibson napisala autobiografiju


Jedna od najpoznatijih holivudskih madam, Džodi «Bebi Dol» Gibson, napisala je autobiografiju koja bi mogla da donese silne probleme nekim slavnim ličnostima. Ona je naime odlučila da obelodani imena poznatih za koje tvrdi da su bili njeni klijenti.

«Da, tu su imena, i detalji seksualne prirode», kaže Bebi Dol Gibson. Nakon što je izašla iz zatvora i odslužila uslovnu kaznu, ona je napisala knjigu o svom iskustvu iza rešetaka, ali ono to je zaista uzburkalo Holivud jesu – imena. Imena sa telefonskih računa, i beležaka koje je policija zaplenila, a koji su bili zapečaćeni za vreme njenog sudjenja za podvodjenje i prostituciju – sada su dostupni javnosti. Džodi Gibson kaže da će dokumenta dati kredibilitet njenoj priči koju danas, jedan za drugim, demantuju advokati slavnih. Ona, na primer, imenuje Brusa Vilisa.

«On je jedne večeri naručio pet devojaka za sebe i svog prijatelja, producenta», kaže Gibson.

Vilisov advokat tvrdnju naziva potpunom izmišljotinom. «On nikada nije razgovarao sa njom, nikada je nije upoznao, on ne plaća prostituke za seks, jer ne mora» saopštio je advokat.

«Zašto su mi onda ponudili novac da ga izbrišem iz knjige?» pita holivudska madam. Ona kaže da ju je zvao bivši menadžer Dodžersa, Tomi Larsoda, kao i Ben Aflek, dok se lečio od alkoholizma.

Na pitanje novinara da li je razgovarala sa Aflekom, Bebi Dol Gibson kaže:

«Razgovarala sam sa svima. Apsolutno sam razgovarala sa Tomijem Lasordom, i sa drugima, sve je to bilo seksualne prirode».

Aflekov advokat kaže: « U ovome nema ni trunke istine. On se nikada nije sreo sa tom osobom i nije bio ni u kakvom odnosu sa njom.»
Isto tvrdi Lasordin advokat, Toni Kapozola.

«Nikada u životu nije ni čuo za tu ženu sve do danas.»

Kapodzola dodaje da su dokumenta koje pominje Bebi Dol Gibson ništavna, i ne predstavljaju dokaz jer je svako mogao da u njih upiše razna imena.

«Imate jednu ostarelu, bivšu prostituku kojoj je očajnički potreban novac, i zato blati ljude da bi došla do zarade», kaže Kapozola. Advokati navode da će možda tužiti «madam». Na pitanje da li bi joj tužbe smetale ili pomogle, Bebi Dol Gibson kaže – «Da li bi mi pomoglo ili odmoglo? Zaista nemam ideju».

XS
SM
MD
LG