Linkovi

Miličić zabeležio 11 poena i četiri skoka u ubedljivom porazu Orlanda


Darko Miličić zabeležio je 11 poena i četiri skoka u ubedljivom porazu Orlando Medžika na gostovanju Los Andjeles Klipersima - 91:116. Reprezentativac Srbije igrao je 25 minuta i šutirao 4-6 za dva poena, a 3-4 sa linije slobodnih bacanja.

Kliperse je predvodio krilni centar Elton Brend sa 31 poenom i šest skokova, Tim Tomas je ubacio 20, a dvocifren učinak imali su još Kori Mageti, Sem Kasel i Kris Kejmen. Sa tako mnogo raspoloženih igrača "makazice" su lako prekinule protivnikovu seriju od sedam trijumfa. Orlando, kojem su na turneji od šest mečeva preostala još gostovanja u Sakramentu i Indijanapolisu, sa skorom 13-5 i dalje vodi na tabeli Istočne konferencije.

"Magični" su zadržali prednost u odnosu na Detroit Pistonse 11-6, pošto su ovi, posle osam uzastopnih pobeda, doživeli iznenadjujući poraz od Šarlot Bobketsa - 97:89. Šarlot je iskoristio veći fond igrača, a njegove rezerve su u "duelu" sa Detroitovim košarkašima sa klupe slavile pobedu od čak 46:14. Od svega pet pobeda, koliko su ostvarili ove sezone, Bobketsi su četiri zabeležili protiv ekipa koje pretenduju na najviši plasman. Minesota je u Filadelfiji pobedila sve lošije Sikserse uz tri poena i dve asistencije Marka Jarića za 14 minuta, dok su Atlanta Hoksi slavili u Portlandu, a već standardno briljantan bio je bek Džo Džonson.

XS
SM
MD
LG