Linkovi

Vesti iz sveta zabave počinjemo informacijama o Madoni


Američka TV mreža NBC sinoć je emitovala dvočasovni snimak koncerta koji je Madona održala na stadionu Vembli u Londonu prošlog leta u okviru svoje turneje «Ispovesti sa plesnog podijuma».

Iako je to bio prvi kompletan snimak Madoninog koncerta ikada emitovan na televiziji, bar jedna od NBC-jevih stanica nije bila impresionirana. Uprkos tome što je sporna scena imitacije raspeća izostavljena u montaži, uprav stanice WRCB u Čatanugi u Tenesiju je povukla šou sa svog programa – nazivajući ga neprikladnim.

«Materijalnu devojku» ćemo opet moći da vidimo na televiziji krajem ove nedelje, ovog puta ona će se materijalizovati na jednom od tele-šop kanala, da bi promovisala svoju novu knjigu za decu – «English roses – too good to be true». Sav prihod namenjen je njenoj fondaciji za pomoć deci Malavija.

«Čarobnjak iz Oza» će dobiti svoju novu, haj-tek verziju. Filmski klasik u kome je glumila Džudi Garland pretvoren je u naučnofantastičnu mini-seriju, nazvanu «Limeni drvoseča». Ona će se emitovati na sci-fi kanalu krajem 2007. Beskućnici u Los Andjelesu su za Dan zahvalnosti dobili poklon od najpoznatijih ličnosti tog grada. Gradonačelnik LA-a je zajedno sa zvezdama kao što su Kirk Daglas i Mini Drajver delio ćureće pečenje hiljadama beskućnika, što je tradicija tog grada.

Glumac Džejmi Foks oštro je komentarisao rasni ispad glumca Majkla Ričardsa, najpoznatijeg po ulozi Krejmera u seriji Sajnfeld. Foks je rekao novinarima da bi na licu mesta «nalupao Ričardsa» da se nalazio u sali kada je Ričards vredjao crnce u publici. Džejmi Foks je čitav incident nazvao – «tužnim».

U bioskope su počeli da stižu takozvani «porodični» filmovi i božićne komedije

Jedan od tipičnih primera «prazničnih filmova» je nova komedija «Deck the Halls» u kojoj glume Metju Broderik i Deni de Vito. Uprkos temi oja je već decenijama opšte mesto u Holivudu, reč je o dvojici izuzetno talentovanih komičara, tako da možemo očekivati puno smeha u bioskopskim dvoranama.

«Deck the Halls» je klasična praznična priča o zavadjenim susedima, ljubomori i pravom duhu Božića. Metju Broderik glumi oftamologa Stiva Finča, tipičnog Amerikanca iz predgradja koji nosi vesele praznične džempere, i potpuno je lud za Božićem. Njegovu ženu Keli glumi zvezda serije Seks i grad - Kristin Dejvis.

«Metju i ja smo Stiv i Keli Finč, veoma konzervativna porodica iz Nove Engleske, imamo dvoje dece, a on sebe smatra samim oličenjem Božića. Onda se preko puta ulice dosele Deni De Vito i Kristin Čenovet, koji su potpuno luckasti, i unose haos u naš mirni svet. Izmedju likova koje tumače Metju i Deni nastaje veliko rivalstvo, a na nama, njihovim ženama je da ih vratimo na zemlju.»

Deni de Vito glumi prodavca automobila Badija Hola, koji postaje opsednut idejom da svoju kuću potpuno prekrije novogodišnjim lampicama kako bi mogla da se vidi iz svemira.

Dvojica muškaraca ubrzo počinju da se nadmeću oko toga ko će bolje dočarati duh Božića, i pretvaraju svoje kuće u pravo bojno polje. De Vito kaže da je film, uprkos ogorčenom takmičenju njega i Metju Broderika, prožet prazničnim duhom.

«Postoji nešto milo i lepo u njemu, ali je sve to uvijeno u plašt veoma komičnog filma, tako da publika može da dobije sve te praznične emocije koje voli, a film je uz to i urnebesan», kaže Deni De Vito.

Film «Deck the Halls» od sinoć se prikazuje u američkim bioskopima a u većini evropskih dvorana naći će se od 1. decembra.

XS
SM
MD
LG