Linkovi

Darko Miličić solidan, Orlando Medžik pobedio Sparse


Orlando Medžik kao gosti su pobedili San Antonio Sparse rezultatom 92:87, u meču odigranom u sklopu priprema za predstojeću NBA sezonu.

"Magične" je do uspeha predvodio Trevis Diner sa 23 poena, dok je centar reprezentacije Srbije Darko Miličić zabeležio 14 poena, šut za dva 5-11, osam skokova i tri asistencije.

Na gostovanju su bili uspešni i Golden Stejt Voriorsi, ekipa Žarka Čabarkape, koja je na letošnjem draftu izabrala igrača Partizana Kostu Perovića. Čabarkapa je pobedi Voriorsa u Denveru 121:115 doprineo sa sedam poena i pet skokova.

Aleksandar Pavlović, nekadašnji Čabarkapin saigrač iz podgoričke Budućnosti, bio je starter Klivlend Kavalirsa, koji su na svom parketu izgubili 89:93 od Vašington Vizardsa. Bek koji je na Olimpijadi u Atini nastupio za reprezentaciju SCG zaustavio se na devet poena, tri skoka i pet asistencija.

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Atlanta - Majami 91:81, Indijana - Juta 84:97, Filadelfija - Njujork 100:102, Memfis - Detroit 101:89, Milvoki - Dalas 91:78.


XS
SM
MD
LG