Linkovi

Bred Pit i Dženet Džekson najčešće "guglovane" zvezde


Ako ste slavna ličnost, jedno od merila vaše popularnosti jeste i koliko ljudi traži informacije o vama na internet pretraživaču - Google. Ginisova knjiga rekorda objavila je novo izdanje, u kome se izmedju ostalog nalaze i najčešće "guglovane" zvezde.

Biti poznata ličnost ne znači samo da ste slavni i bogati. Neke srećne zvezde takodje obaraju svetske rekorde, osvajajući mesta u novoj Ginisovoj knjizi rekorda. Na primer - ko je najplaćenija osoba na televiziji? Naravno - Opra Vinfri.

"Sve što Opra dotakne pretvara se u zlato. Mislim na bukvalno sve – knjige, televizijske emisija, sada prelazi na satelitski radio, sve što takne ima zagantovan uspeh", kaže Don Janek, urednica magazina Life and Style.

Nikol Kidman je bez po muke zaradila 3,7 miliona dolara za četvorominutnu reklamu za Channel i tako oborila rekord za najveći honorar plaćen nekom glumcu po minutu pojavljivanja na ekranu.

Britni Spirs je bila možda previše "toksična" za ovogodišnju listu, a iz Ginisove knjige su je potisnule dve dame u petoj deceniji. Madona je zauzela mesto Britni Spirs kao pevačice sa najvećom godišnjom zaradom, dok je Dženet Džekson umesto Britni, sada zvezda čije se ime najčešće traži na pretraživaču Google. Njen čuveni "problem sa garderobom" u pauzi Superboula 2004. doveo je do najviše kazne koju je ikada platila neka TV mreža – reč je o 550.000 dolara, koliko je incident koštao CBS.

"Dženet se zaista nalazi na najsavršenijem mestu. U početku je dobila loš publicitet, ali se to sada pretvorilo u talas pozitivnog publiciteta što će se pretočiti u dobru prodaju njenog novog alubma", dodaje Don Janek.

A ko je najčešće "guglovani" muškarac? Novopečeni tata – Bred Pit.

"On je jedan od najseksepilnijih, najprivlačnijih muškaraca u univerzumu, polovina dua Brandjelina, a proteklih godinu i po dana - svi prate njihov život", kaže Don Janek i dodaje da je zabavno videti kako prolaze zvezde u medjusobnoj konkurenciji, videti ko je na vrhu, a ko nije, i da su zato svi toliko zainteresovani za Ginisovu knjigu svetskih rekorda.

XS
SM
MD
LG