Linkovi

Danas vam predstavljamo film "All the King's Men"


U američke bioskope stigao film «Svi kraljevi ljudi» sa Šon Penom u glavnoj ulozi, zasnovan na istoimenom romanu Roberta Pena Vorena za koji je dobio Pulicerovu nagradu.

Film «Svi kraljevi ljudi» premijerno je prikazan prošlog vikenda u Nju Orleansu, čiji su gradjani sa oduševljenjem pozdravili glavne glumce – Šona Pena, Džuda Loa i Kejt Vinslet. Film je snimljen u tom gradu svega nekoliko meseci pre udara uragana Katrina. Džud Lo kaže da su ih gradjani dočekali «raširenih ruku», sa čim se slaže i Kejt Vinslet.

«Zaista nisam očekivala ovakvu reakciju, ljudi su nam mahali sa balkona, sve je bilo neverovatno i to pokazuje koliko topline i duha ima u ovom gradu».

Patriša Klarison, glumica:

«Za mene život ne može biti bolji nego što jeste – vratila sam se u svoj rodni grad da snimam ekranizaciju velikog romana američke književnosti sa ovim sjajnim glumcima i prelepim muškarcem kao što je Džud Lo» dodaje glumica Patriša Klarkson.

Guverner Luizijane, Ketlin Blanko, zahvalila je Penu na pomoći posle Katrine, kada je sa spasilačkim ekipama išao od vrata do vrata u potrazi za preživelima.

Originalna verzija romana «Svi kraljevi ljudi»snimljena je 1949. U rimejku, Šon Pen glumi guvernera Luizijane Vilija Starka koji dolazi na vlast u vreme «Velike depresije», počinje da upravlja čvrstom rukom, i odlučno se obračunava sa svojim neprijateljima. Mnogi kritičari predvidjaju da će taj film biti jedan od glavnih kandidata za Oskara 2007. godine.

XS
SM
MD
LG