Linkovi

Novi album Meatloaf-a «Bat Out Of Hell III» izalazi na Noć veštica


Jedna od najvećih priča u istoriji rok muzike počeće novo poglavlje 31. oktobra kada se u prodaji bude pojavio novi album Meatloaf-a, pod nazivom «Bat Out Of Hell III». Meatloaf je 1994. godine dobio nagradu Gremi za najbolji solo rok nastup, iza sebe ima 24 multiplatinastih, platinastih i zlatnih albuma, a pravo ime mu je Marvin Li Adej. Muzička karijera Meatloaf-a traje već više od dvadeset godina, od albuma «Bat Out Of Hell» iz 1977, do «Bat Out Of Hell III». Zbog čega ta trojka, pitaju mnogi?

«Svi su počeli da pričaju o tome, Bat III, Bat III, Bat III i istog trenutka sam shvatio da je to stvarno dobra ideja», objašnjava Meatloaf.

Kako na to gledaju njegovi fanovi iz inostranstva. Partnerka iz jednog od dueta, Merion Rejven odgovara:

«Meatloaf je vrlo poznat u celom svetu, a u Norveškoj je jako popularan, tako da su svi bili vrlo uzbuđeni zbog ove naše pesme».

Na novom albumu ima još nekoliko poznatih gostiju, kao što su Niki Siks, Tod Rundgren i Džon Five.

«Znate, ovo je prvi put da smo uspeli da dopremo do toliko ljudi. Ranije to nije bio slučaj, a ovog puta došli smo i do Melise Eteridž za pesmu 'Anything for Love' i mislim, znam da je želela to da radi, ali menadžment nije bio siguran. E pa to je greška menadžementa», kaže Meatlof.

«Na ovom albumu, manje sam uneo studija o karakteru u pesme nego ranije i shvatio ih malo ličnije», dodaje Meatloaf.

«Mislim da, … ljudi osećaju emocije i to je ono što pokušavate da postignete ako ste glumac, pevač ili pisac. Želite da se emotivno povežete sa publikom, to je ono čemu težite. To je ono što morate da uradite, jer ako u tome ne uspete, pali ste», objašnjava Meatloaf.

Meatloaf je od 1977. prevalio dug put, a najnoviji projekat sadrži i novu verziju jednog od njegovih najvećih hitova – duet sa Norvežankom Merion Rejven.

«Ona je stvarno izvanredna pevačica, savršena je za ovu pesmu jer ima pravu ličnost», kaže Meatloaf.

Na pitanje da li će biti i albuma «Bat Out Of Hell Four», Meatloaf odgovara:

«Moramo da razmislimo o razmacima između njih i vidimo koliko ću imati godina tada, ukoliko odlučimo da radimo još jedan. Ne verujem da bi 'Bat Out of Hell Four' bio dobar ukoliko bi ga radio sa hodalicom».

XS
SM
MD
LG