Linkovi

Bulatović pozvao Andriju Mandića da saopšti koga će podržati nakon izbora


Predsjednik Socijalističke narodne partije Predrag Bulatović pozvao je danas lidera Srpske liste Andriju Mandića da saopšti koga će podržati nakon izbora, jer je ekonomski savjetnik te koalicije Momir Bulatović kazao da se vlast neće promijeniti 10. septembra.

Bulatović je rekao da ne želi da se osvrće na "kvalifikacije koje je o njemu rekao Momir Bulatović”, ali da uočava dvije stvari koje su važne za listu koju njegov prezimenjak savjetuje, odnosno njenog lidera.

“To je čvrsta tvrdnja da će Demokatska partija socijalista i Socijaldemokratska partija pobijediti na izborima. On nije odgovorio ni da li će Srpska lista nakon izbora biti sa DPS-om ili sa SNP-om”, rekao je on.

“To je ustvari problem liste koju on savjetuje i pitanje za njenog lidera na koje treba da odgovori. Postavlja se pitanje zašto ići u izbore ako se tvrdi da će pobjediti Milo Đukanović, DPS i SDP”, kazao je Bulatović.

On tvrdi da DPS i SDP nemaju mogućnost da pobjede ako opozicija bude radila kako treba. “Vjerujem da će DPS i SDP biti manjina nakon ovih izbora”.

Bulatović je ocijenio da trenutno svaki pokušaj preraspodjele na opozicionoj političkoj sceni znači jačanje DPS-a i SDP-a.

Lider SNP-a je kazao da je cilj spekulacija da će SNP ući u koaliciju sa DPS-om jasan – da demotiviše opozicione birače. “To su spekulacije koje odbacujem. Naš cilj je promjena aktuelnog crnogorskog režima”, zaključio je on.

XS
SM
MD
LG