Linkovi

Bulatović: Besmisleno da antirežimska stranka ulazi u koaliciju sa režimom


Predsjednik Socijalističke narodne partije Predrag Bulatović poručio je da će ubuduće ignorisati napade protiv njega i njegove partije od svih koji se deklarišu kao protivnici crnogorskog režima.

Navodeći da ni za predstojeće izbore, kao ni tokom referendumske kampanje nije želio da zove političare iz Srbije, Bulatović je kazao da neće odgovarati na atake kao što je jednog od lidera radikala Tomislava Nikolića.

"Takve atake ću ubuduće ignorsti jer ne želim da se svađam sa onima koji se deklarišu da su protiv režima Mila Đukanovića", rekao je Bulatović prilikom posjete Bijelom Polju gdje je održao sastanak sa lokalnim odborom.

On je pozvao predstavnike Srpske liste da zaustave napade na SNP, ocjenjujući da će se u suprotnom desiti razočarenje opozicionih birača. Bulatović je siguran da niko pa ni Pokret za promjene ne može uzeti čvrste birače SNP-a i poručio da Demokratska partija socijalista i Socijaldemokratska partija ostaju ključni protivnik SNP-u.

"Cilj nam je da demontiramo aktuelni režim što je preduslov za sveukupne promjene u Crnoj Gori. Oni su naš jedini protivnik, iako su ovih dana upućivani napadi od pojedinih političara iz Srbije i Crne Gore na moj i račun SNP-a", rekao je Bulatović.

Ističući da SNP nikada nije bila sa režimom, Bulatović je kazao da su priče o navodnim dilovima "provokacije i perfidno podmetanje" njegovoj partiji.

"To je notorna laž i neistina. Mi smo antirežimska partija i to je svima jasno", istakao je on, ocjenjujući da su i spekulacije da će SNP i DPS zajedno formirati vladu "lansiranje priča čiji je cilj direktno nanošenje štete SNP-u".

On je zaključio da je besmisleno da jedna antirežimska stranka ulazi u koaliciju sa režimom.

XS
SM
MD
LG