Linkovi

Najzanimljivija dešavanja u svetu šou-biznisa u protekla 24 sata


Nekadašnja zvezda serije «Čuvari plaže», Dejvid Haselhof, koji je prema tvrdnjama tabloida nedavno izbačen sa jednog meča na Vimbldonu u pijanom stanju, ponovo je napravio sličan incident.

Dejvidu Haselhofu zabranjeno je da udje na avion Britiš Ervejza nakon što je osoblje te aviokompanije procenilo da nije u stanju da leti. Nekoliko sati kasnije, dozvoljeno mu je da se ukrca na drugi let od Londona ka Los Andjelesu. Očevici kažu da jeglumac delovao pijano, dok njegov publicista tvrdi da je Haselhofu pozlilo zbog novog leka koji uzima.

48-godišnja pop zvezda Prince razvodi se od svoje 29-godišnje supruge, Manuele Nelson, sa kojom je proveo pet godina. Bio je to Prinsov drugi brak, a zahtev za razvod podnela je Manuela.

U Holivudu se «šuška» da je Hitu Ledžeru ponudjena uloga Džokera u nastavku filma Betmen počinje, u kome će Brusa Vejna ponovo glumiti Kristijan Bejl.

Mala crna haljina koju je proslavila Odri Hepbern noseći je u filmu «Doručak kod Tifanija» biće prodata na aukciji kuće «Kristi». Očekuje se da će njenom prodajom biti zaradjeno 130.000 dolara a novac će biti potrošen za pomoć siromašnima u Indiji.

XS
SM
MD
LG