Linkovi

U Bečićima otvoren hotel "The Queen of Montenegro"


Turističku ponudu crnogorskog primorja proteklog vikenda obogatio je hotel ‘’The queen of Montenegro’’ u Bečićima. U rekonstrukciju je, kako javlja Nebojša Redžić, uloženo trideset miliona eura, ali je investicija opravdana luksuzom. Struktura vlasništva je 70 odsto austrijski i 30 odsto crnogorski kapital.
U prisustvu mnogobrojnih zvanica i turističkih poslenika iz nekoliko zemalja Evrope, predstavljena je ponuda rekonstruisanog hotela «Panorama» koji je nedavno promijenio ime u «Kvin of Montenegro». Ovaj luksuzni hotel raspolaže brojnim zanimljivim usadržajima:

Sve sobe su klimatizovane, superluksuzno opremljene, a svojim glamurom hotel će sasvim sigurno opravdati uslove za četiri zvjezdice. Hotel ima sve uslove da radi tokom čitave godine a gostima koji su već popunili kapacitete, stavljen je na raspolaganje velnes centar, otvoreni i zatvoreni bazen i niz sadržaja za zabavu, a otvorena je i kockarnica koja je jedna od najmoderijih na ovom dijelu Jadrana.

Gostima se nudi nacionalna kuhinja Crne Gore, kao i kuhinje sa svih drugih prostora. Cilj je da se posjetiocima izađe u susret a visokokvalitetni kadar ugostiteljske struke dobra je garancija da će tako biti.

Hotel raspolaže svojim kupalištem koja se nalazi na najtraktivnijem prostoru bečićke plaže i nedavno je dobilo priznanje «Plava zastavica», što znači da je ispunilo sve visoke i stroge kriterijume evropske komisije. Otvaranjem ovog hotela obogaćena je turistička ponuda Crne Gore. U njegovoj rekonstrukciji učestvovale su građevinske firme iz Crne Gore a uprava hotela uposlila je radnike sa ovog prostora.

XS
SM
MD
LG