Linkovi

Džoni Dep u drugom nastavku filma «Pirati sa Kariba: Tajna škrinje»


Supermen je ove nedelje suvereno vladao američkim bioskopskim dvoranama ali sada mu preti novi izazov u vidu kapetana Džeka Speroa.

Džoni Dep vraća se sa novom avanturom u nastavku blokbastera «Pirati sa Kariba».

«To što mogu da ponovo glumim Džeka Speroua je na granici kriminalnog. Mislim, verovatno nije dozvoljeno tako se dobro zabavljati na poslu», kaže Dep.

Dok je Džek Sperou i dalje dobri stari problematičn gusar, Dep kaže da film ovog puta ima veću dubinu.

«Počinjete da vidite Džeka iz različitih uglova. Vidite ga malo uplašenog, malo izbezumljenog, kako beži... To su neki aspekti koje niste videli u prvom filmu.»

Kapetana Džeka sada možete videti i renoviranom delu Diznilenda na temu Pirata sa Kariba. Dep kaže da je počastvovan, uzbudjen i dirnut što je deo svega toga.

«To što će moji klinci ići na tu vožnju, i možda jednog dana voditi svoju decu, koja će opet voditi svoje klince... meni je to sve neverovatno».

A novinarima je neverovatno to što Džoni Dep sebe ne doživljava onako kako ga drugi vide – kao filmsku zvezdu. Na pitanje kako se oseća u sopstvenoj koži on kaže:

«Ne, ne vidim se tako... Za mene su filmske zvezde Hemfri Bogart, Klark Gebl, Robert Mičam, Elizabet Tejlor... To su za mene zvezde».

Kada ga pitate zar ne misli da će i njegovo ime biti dodato toj listi on skromno odgovara:

«Znate, zaista ne vidim sebe u istoj kategoriji sa tim imenima, zaista ne».

Poznato da je Džoniju Depu kao jedan od uzora za lik kapetana Speroua poslužio gitarista Roling Stonsa, Kit Ričards, a u Holivudu je najavljeno da će Ričards u trećem delu filma glumiti oca Džeka Speroa.

XS
SM
MD
LG