Linkovi

Film «Povratak Supermena» premijerno prikazan u Holivudu


U novom filmu, Supermen se vraća na Zemlju posle misterioznog odsustva od nekoliko godina, i nailazi na stare neprijatelje ali i promenjene okolnosti.

Stanovnici planete su naučili da žive bez njega, a njegova ljubav Lois Lejn udata je za nekog drugog i ima malog sina. To je ukratko zaplet novog filma a da pogledamo kako je bilo na premijeri.

Stotine obožavalaca strip-junaka, medju kojima i glumac Kuba Guding Džunior sa sinovima kojima je mrao da objasni zašto ON nije dobio ulogu Supermena, okupile su se na premijeri u Los Andjelesu. Novi Supermen je Brendon Raut.

«Neverovatno je koliko je ljudi došlo, to sve pokazuje koliki uticaj Supermen ima, koliko pozitivan uticaj u celom svetu, i oduševljen sam što sam deo toga».

Kejt Bosvort je dobila veoma traženu ulogu novinarke Lois Lejn.

«Zato ja toliko volim taj lik, ona je primer snažne i samostalne žene, i tako je uvek prikazivana, u svim dekadama. Uživala sam snimajući film»

Isto se može reći za Sema Hantigtona koji glumi Džimija Olsena.
Novinari su ga pitali kakvo je slavlje nastalo kada su mu javili da je dobio ulogu.

«Bilo je tu puno šampanjca i smeha, bilo je fantastično. Sjajan trenutak, ali se bojim da više nikad neću osetiti takvo uzbudjenje»

Na premijeri je bio i najveći obožavalac Kevina Spejsija koji glumi negativca – Leksa Lutera. Novinar ABC-a je primetio da svi na crvenom tepihu nose slovo S – kao «Spejsi».

«Nije mi to palo na pamet ali mi je drago što ste to pomenuli, nadam se da ću dobiti procenat od svake te proklete majice».

U povratku Supermena glumi i diva starog Holivuda – Eva Mari Sent.
Na opasku novinara da su njeni obožavaoci sve mladji, Eva Mari Sent kaže da je sjajno što njeni unuci misle da je ona «kul»...


XS
SM
MD
LG