Linkovi

Argentinci objavili sastav za meč sa SCG


Selektor Argentine Hoze Pekerman saopštio je startnu postavu koju će izvesti na utakmici u petak sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore, u drugom kolu Grupe C na Svstkom prvenstvu u Nemačkoj. Meč igra se u Gelezenkirhenu u 15 sati, a Argentinci će biti u formaciji 4-3-3.

SASTAV: 1-Roberto Abondanzijeri; 21-Nikolas Burdiso, 2-Roberto Ajala, 6-Gabriel Hajnce, 3-Huan Pablo Sorin; 22-Luis Gonzales, 8-Havier Maskerano, 18-Maksi Rodriges; 10-Huan Roman Rikelme; 7-Havier Saviola, 9-Ernan Krespo.

Mesi i dalje van stroja

Lionel Mesi koji je početkom sedmice lakše povredio stopalo, trenirao je sa saigračima iz reprezentacije ali je izbegavao da šutira loptu dok se ne bude potpuno oporavio.

Mesi, za kojeg mnogi fudbalski stručnjaci misle da je najtalentovaniji mladi fudbaler sveta, povredio se početkom sedmice na treningu reprezentacije.

On je danas odradio deo treninga sa preostalim 21 fudbalerom koji uključuje zagrevanje i fizičke pripreme, ali nije učestvovao u radu sa loptom.

Na treningu medjutim, nije bilo drugog talentovanog mladog fudbalera Karlosa Tevesa. Portparol reprezentacije Argentine rekao je da Teves ima stomačne probleme.

XS
SM
MD
LG