Linkovi

Danas vam predstavljamo romantičnu komediju The Break-Up


Dženifer Eniston i Vins Von igraju par čija se veza raspada i tek kada izgleda da je suviše kasno, oboje shvataju da mnogo gube ukoliko zaista dođe do raskida.

Sve počinje tokom jedne naizgled bezazlene rasprave. Dok sprema večeru za goste u stanu kome žive zajedno, ona ga zamoli da kući donese tuce limuna. On ju je razumeo da treba da kupi «nekoliko limuna». Dženifer Eniston igra frustriranu Bruk, dok je Vins Von dobroćudni, ali možda nezrei Geri u priči, za koju sam tvrdi da je inspirisana iskustvima iz stvarnog života.

«Radi se o ideju koju sam imao još pre 10 godina. Nije toliko zasnovana na nekoj odreženoj vezi koju sam imao, ali ima elelmenata mojih ranijih veza. Mislio sam da je to kada se ne setite da kući donesete 12 limuna vrlo univerzalna stvar, a pogotovo kada se posle toga svađate. To je međutim, mnogo više od same svađe oko limuna»

Dženifer Eniston veruje da bi publici ove naizgled smešne prepirke mogle da deluju poznato.

«U suštini, niko nije kriv. Oboje na neki način ne uspevaju da razgovaraju neuspešni i to je problem. Da mogu da komuniciraju na pravi način, problema verovatno ne bi ni bilo»

Eniston priznaje da je pomalo ironično da je scenario za film «RASKID» dobila dok je prolazila kroz svoj lični, u javnosti vrlo praćeni, razvod sa bivšim suprugom Bredom Pitom.

«Da, prilična ironija … Nisam mogla da verujem kada su me pozvali telefonom i rekli da se film zove «RASKID». Počela sam da se smejem i shvatila to kao znak da treba da ga radim, jer je za mene to na neki način bilo prosvetljenje. Drago mi je da sam dobila priliku da radim film baš u tom trenutku, jer da je ponuda stigla u bilo kom drugom periodu mog života,nisam sigurna da bih mogla da dostignem nivo, koji sam kao glumica želela u ovom filmu»

«RASKID» je režirao Pejton Rid, čije poslednje ostvarenje «DOWN WITH LOVE» sa Juanom Mekgregorom i Rene Zelveger nije baš najbolje prošlo ni kod publike, ni kod kritičara, ni na blagajni. Film je sniman na nekoliko lokacija u Čikagu, a pored Vinsa Vona i Dženifer Eniston, u ostalim ulogama se pojavljuju: Džon Favro, Džoj Loren Adams, Vinsent D'Onofrio, Džudi Dejvis i veteranka romantične komedije En Margaret.

XS
SM
MD
LG