Linkovi

Nastavak filma Pirati sa Kariba «Kovčeg mrtvog čoveka» 


Jedno od holivudskih ostvarenja od koga se ovog leta očekuje da privuče ogromnu pažnju je nastavak filma «Pirati sa Kariba», koji ovog puta u naslovu ima dodatak «Kovčeg mrtvog čoveka».

Producentska kuća «BUENA VISTA», ove nedelje je objavila najnoviji trejler za film, koji će se svetsku premijeru imati 30. juna u Turskoj, a u američke bioskope stiže 7. jula.

Simpatični kapetan Džek Sperou, koga igra Džoni Dep, ponovo upada u svet natprirodnog, saznavši da ima krvni dug prema Dejviju Džonsu, legendarnom kapetanu Letećeg Holalnđanina.

Kako bi izbegao večno prokletstvo i služenje u zagrobnom životu, kapetan Sperou upada u razne probleme, i pritom uspeva da upropasti planove za venčanje Vila Tarnera i Elizabet Svon, koje ponovo igraju Orlando Blum i Kira Najtli. Njih dvoje su i ovog puta prisiljeni da se pridruže Džeku u novoj avanturi. Film «Pirati sa kariba II: Kovčeg mrtvog čoveka» sniman je zajedno sa trećim nastavkom, koji bi u bisokopima širom sveta trebalo da se pojavi sledeće godine.

XS
SM
MD
LG