Linkovi

Bulatović: Imaćemo više od hiljadu skupova do kraja kampanje


Lider Socijalističke narodne partije Predrag Bulatović potvrdio je da će blok za zajedničku državu sjutra iz Mojkovca početi republičku referendumsku kampanju.

"Imaćemo tribine, mitinge i promocije u svim značajnijim centrima. To nije ključni oblik djelovanja, jer je za nas ključan opštinski nivo kroz koji ćemo obezbjeđivati sigurne glasove."

Bulatović je objasnio da opštinski nivo kampanje podrazumijeva razne sastake, mini tribine, kao i okupljanje sa istomišljenicima, simpatizerima i onima koji drugačije misle.

"Imaćemo više od hiljadu takvih skupova do kraja kampanje širom Crne Gore na kojima će učestvovati predstavnici čitavog bloka, političkih partija, nevladinih organizacija i uključićemo ličnosti koje ne pripadaju partijama", rekao je Bulatović.

Blok za zajedničku državu Srbije i Crne Gore u okviru kampanje "Crna Gora nije na prodaju" održaće sjutra prvi promotivni skup u Mojkovcu. Na skupu će govoriti lideri bloka Predrag Bulatović, Predrag Popović, Ranko Kadić, Andrija Mandić i drugi istaknuti članovi Bloka. Kako je najavljeno, promotivni skup u Sportskoj dvorani Školskog centra "Vuksan Đukić" počeće u 19 sati.

XS
SM
MD
LG