Linkovi

Danas vam predstavljamo film «Niske strasti 2»


Četrnaest godina posle velikog uspeha filma «Niske strasti», Šeron Stoun ponovo tumači ulogu fatalne plavuše Ketrin Tramel, i to u nastavku blokbaster hita iz 1992. godine.

U filmu «Niske strasti 2: Zavisnost od rizika», spisateljica Ketrin Tremel živi u Velikoj Britaniji i ponovo je osumnjičena za ubistvo. Skotland Jard angažuje psihijatra dr Majkla Glasa da je pregleda, ali kao i detektiv Nik Kuran (Curran) u originalu, i Glas biva fascniran zanosnom ženom i dozvoljava joj da ga uvuče u igru zavođenja.

Majkl Daglas, koji je igrao detektiva Kurana u prvom filmu, ne pojavlje se u nastavku, a glavna muška uloga poverena je Britancu Dejvidu Morisiju, koji je do sada uglavnom radio na projektima za televiziju. U ostalim ulogama pojavljuju se Šarlot Rempling i Hju Dansi, a reditelj je takođe Britanac Majkl Kejton-Džons, poznat po filmovima Skandal, Dok Holivud, Rob Roj, Šakal i Grad pored mora... «Niske strasti 2» biće premijerno prikazan u Francuskoj 29. marta ove godine, a ubrzo će se pojaviti i u bioskopima širom sveta.

XS
SM
MD
LG