Linkovi

Šezdeset dva poena Kobija Brajanta


Za svega 33 minuta koliko je proveo u igri protiv indisponiranih Meveriksa iz Dalasa, Kobi Brajant je ostvario lični rekord - 62 poena, od čega čak 30 u trećoj četrvtini.

Lejkersi su slavili 112:90 – osmi put u poslednjih deset susreta, što govori da je “zen master” Fil Džekson možda već uštimao dobitnu kombinaciju. Barem za učešće u doigravanju.

Sjajna partija Kobija Brajanta u kojoj je iz igre pogodio 18 od 31, uz čak 22
slobodna bacanja, predstavlja i pravu uvertiru za predstojeći božićni duel sa Majamijem – kada će on i Fil Džekson predvoditi tim protiv bivših proslavljenih Lejkersa Peta Rajlija i Šekila O’Nila.

O'Nil je sinoć postigao 28 poena uz 10 skokova za pobedu protiv Atlante 111:92, što je ujedno bio prvi trijumf u Amerkan Erlajns Areni otkako je ekipu preuzeo Rajli.

Bez Manua Đinobilija, šampion iz San Antonija poražen je uzastopno prvi put ove sezone, nakon produžetka 109:107 u Milvokiju, košem prvog pika na prošlogodišnjme draftu Endrjua Boguta u poslednjoj sekundi.

Klivlend je seriju uspeha nastavio protiv Jute 110:85, Čikago je slavio protiv Šarlota 105:92, dok je Detroit do svog dvadesetog ovogodišnjeg trijumfa stigao - ne baš tako glatko – protiv Portlenda 93:89. Finiks je deklasirao Sonikse 111:83, u jednoj od lošijih partija Vladimira Radmanovića. koji se za 20 minuta upisao sa šest skokova i pet promašaja.

U Nju Džerziju, Netsi su solidnom igrom kojoj je Nenad Krstić doprineo sa 17 poena savladali Kliperse iz Los Anđelesa 99:85.

XS
SM
MD
LG