Linkovi

Danas vam predstavljamo film «Derailed»


Obožavaoci glumice Dženifer Eniston, koja je postala ljubimica Amerikanaca zahvaljujući ulozi Rejčel Grin u seriji «Prijatelji», uskoro će moći da je vide u drugačijem svetlu, u trileru Mikaela Hefstroma «Derailed».

Dženifer Eniston i britanska zvezda Klajv Oven glume dvoje ljudi čija ljubavna afera ima strahovitu cenu. Oven glumi Čarlsa Šajna, srećno oženjenog direktora marketinga, i oca male devojčice. Njegov život se menja kada upozna privlačnu Lusindu Haris u vozu na putu do posla. Lusinda, koja je i sama udata, sa njim započinje lagani flert koji ubrzo prerasta u strasnu aferu čije su posledice mnogo teže nego što su mogli da sanjaju.

Tokom jednog od njihovih sastanaka, u njihovu hotelsku sobu upada naoružani muškarac, Filip Laroš, koga tumači francuski glumac Vinsent Kasel. On napastvuje Lusindu, prebije Čarlsa a zatim ga ucenjuje tražeći neverovatne sume novca. Lusinda i Čarls uvidjaju da Laroš može da mnogo više ugrozi njihove porodice nego što će samo otkriti njihovo neverstvo. Film Derailed je prvi američki projekat švedskog reditelja Mikaela Hefstroma, a u bioskope u SAD stiže 11. novembra.

Inače, osim filma «Derailed», Dženifer Eniston je proteklu godinu, koju je u njenom privatnom životu obeležio razvod od Breda Pita, provela snimajući još dva ostvarenja, «Rumour Has It», i «the Break-up», u kome joj je partner bio glumac Vins Von. Kako ovih dana bruje američki tabloidi, ljubavna veza sa Vonom se sa filmskog platna prenela i u realnost.

XS
SM
MD
LG