Linkovi

Ajpod Nano izazvao žalbe kupaca


Može da uskladišti hiljada pesama, a tanji je od olovke. Zapanjujuće je i neverovatno, tvrdi reklama. Ipak veliki broj kupaca Ajpod Nanoa se ne slažu. Oko 700 kupaca već je uložilo žalbe na Eplovoj internet stranici, pošto tvrde da je Nano preslab i da se lako oštećuje.

Oni tvrde Nano biva izgreban nakon samo blage upotrebe, a neki od kupaca kažu i da im je ekran pukao. Kompanija Epl navodi da sve žalbe uzima ozbiljno, ali ukazuje da samo mali broj poizvoda nije ispravan. Neki od stručnjaka se slažu sa tom ocenom.

«Nije loše napravljen, šta više dosta je dobar. Ono o čemu se priča je samo ekran, koji je problematičan i to samo kod malog broja uređaja.»

Originalni Ajpod na tržište je izabačen 2001. godine, a milioni primeraka tog uređaja prodaju se širom sveta. Čak i britanska kraljica Elizabeta i apredsednik Buš priznaju da poseduju po Ajpod. I ranije verzije su imale problema, a pitanje je hoće li problemi sa Nano-om naškoditi Eplu?

«Mislim da bi moglo da bude štetno, ako ne reaguju. Epl ima donekle lošu reputaciju u vezi sa brigom za korisnike. Ipak, izgleda da kompanija reaguje i da prihvata da problem postoji.»

Ajpod Nano se trenutno prodaje za oko 300 američkih dolara, a potrošači smatraju da takva cena zaslužuje bolji proizvod.

XS
SM
MD
LG