Linkovi

Navijači veruju u pobede pod vođstvom Fila Džeksona


Fil Džekson i Kobi Brajant su ponovo zajedno i obojica deluju zadovoljno zbog toga. Da li će uspeti da prevaziđu činjenicu da je Džekson, u svojoj knjizi pre manje od godinu dana, rekao da je Brajanta nemoguće trenirati? Evo kako na povratak trofejnog stručnjaka u Los Anđeles gledaju navijači Lejkersa.

Vest o Džeksonovom povratku donela je radost navijačima Lejkersa.

'Promena je uvek teška, tim je u fazi obnove i sigurno će biti potrebno vreme', kaže Latina Smit.

Ljubiteljima žuto-ljubičaste kombinacije jasno je da neće biti lako. Džekson i Brajant treba ponovo da sarađuju, posle svega što je trener napisao u svojoj knjizi.

'Ukoliko Kobi pusti Fila da vodi ekipu kako i dolikuje, biće to jak tim', smatra Vili Pelt, dok Džef Estreljades naglašava da bi Brajant posle katastrofalne sezone sada morao da bude otvoren prema Filu Džeksonu. 'On je dokazani stručnjak i Kobi mora to da shvati', ističe Estreljadas.

Uprkos tome što su ga Lejkersi, posle poraza od Detroita u finalu plej-ofa prošlog leta otpustili, trofejni trener nagovestio je spremnost da to ostavi iza sebe. Navijači se nadaju velikim dostignućima.

'Uzbuđen sam', kaže Kristijan Gozum. 'Posle dugo vremena Lejkersi su propustili plej-of i jedva čakam da ih vidim pod Filom Džekosnom ponovo'. Brus Džonson veruje da će Lejkersi pobeđivati sa Džeksonom na klupi. 'On zna šta treba da radi i kako', zaključuje Džonson.

XS
SM
MD
LG