Linkovi

Članice grupe Destini Čajld reklamiraju proizvode lanca brze hrane Mekdonalds


Bijonse Nouls, Keli Roland i Mišel Vilijams upoznale su neke od britanskih porodica koje su dobile humanitarnu pomoć u vidu besplatnog privremenog smeštaja za rodjake dece koja se leče u bolnicama daleko od kuće. Zahvaljujući akciji lanca brze hrane, širom Velike Britanije otvoreno je 30 projekata za privremeni smeštaj, zahvaljujući kojima je svake noći, dve stotine soba na raspolaganju porodicama koje žele da budu u blizini svoje bolesne dece. Mekdonalds je ove godine pokrenuo kampanju «Sve se to računa»,kako bi skrenuo pažnju na projekat i prikupio planiranih 300,000 dolara godišnje.

TV serija «Bewitched» ili «Začarani»

TV serija «Bewitched» ili «Začarani», koja je bila izuzetno popularna u SAD krajem 60-ih i početkom 70-ih godina, dobila je novo izdanje – u holivudskom filmu u kojem glavne uloge tumače Nikol Kidman i Vil Ferel. Originalna serija bila je priča o čoveku oženjenom vešticom, što izaziva niz urnebesnih situacija. U filmskoj verziji koju je režirala Nora Efron, poznata po filmovima «Besani u Sijetlu», i «Dobili ste poštu», arogantni glumac Džek,koga glumi Vil Ferel, treba da glumi u rimejku serije Bewitched. U potrazi za glumicom savršenom za ulogu njegove žene, Ferel upoznaje Izabel i ubedjuje je da prihvati ulogu ne sluteći da je ona – prava veštica. Izabel je zapravo dobroćudna veštica koja želi da se promeni i živi normalnim životom bez super-moći, i smatra da je Džek savršeni smrtnik uz koga bi mogla da se skrasi. U rimejku takodje glume Širli Meklejn i Majkl Kejn kome je pripala uloga Izabelinog oca – čarobnjaka. «Bewitched» stiže u američke bioskope 24. juna.

U američke bioskope stigao film koji je već proglašen ultimativnim hitom za majke i ćerke ovog leta.

Film «Sisterhood of travelling pants» zasnovan je na bestseler- romanu za mlade – priči o četiri tinejdžerke, dugogodišnje drugarice koje provode prvo leto razdvojene, i to je leto u toku koga će sazreti i promeniti se. Nit koja ih spaja je jedan par magičnih farmerki koje svakoj stoji savršeno, uprkos različitim težinama, visinama i ličnom stilu, i zato se dogovaraju da razmenjuju te pantalone čitavog leta. Medju glumicama su Aleksis Bledel, američkoj publici poznata iz serije «Gilmore Girls», Ember Temblin Amerika Ferera i, prvi put na filmu, Blejk Lajvli. Zvezde filma kažu da se u toku snimanja medju njima razvilo slično sestrinstvo kao u romanu, ali tvrde da je to mnogo više od «ženskog filma» jer je reč o univerzalnoj priči o prijateljstvu i odrastanju. Publika će u svakom slučaju moći da uživa u prizorima Grčke, gde je snimljena većina scena. Reditelj filma je Ken Kvapis.

XS
SM
MD
LG