subota, 30. april 2016

Podkast

Prijavite se za besplatan podkast Glasa Amerike!

Glas Amerike vam nudi tri opcije za preuzimanje i slušanje, odnosno gledanje naših audio i video programa uz pomoć mobilnih uređaja i računara:

1. iTunes: Ukoliko u vašem računaru imate instaliran iTunes, jednostavno kliknite na dugme na kojem piše “iTunes”, a potom pratite instrukcije za preuzimanje podkasta.

2. Google Reader: Ako imate svoj Google nalog, naše podkaste možete pratiti koristeći Google Reader. Jednostavno kliknite na dugme sa natpisom “Google Reader” ispod opisa podkast programa i pratite instrukcije za preuzimanje podkasta.

3. RSS: Ako nemate iTunes ili Yahoo nalog, možete koristiti bilo koji RSS čitač za preuzimanje podkasta. Dovoljno je da prekopirate URL adresu (link) koji možete naći ispod opisa programa u vaš podkast, odnosno RSS čitač.


Link

VOA, LINK Glasa Amerike: Dnevni petnaestominutni audio podkast Glasa Amerike (od ponedeljka do petka)


Otvoreni studio

 

Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

 


Vikend studio

 

Vikend studio je polusatni TV magazin Glasa Amerike koji emitujemo subotom i nedeljom od 20 sati po srednje-evropskom vremenu. Uz pregled vesti dana, gledaoci Vikend studija mogu videti i intervjue sa poznatim ličnostima i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima u svetu.