subota, 30. april 2016

O namaGlas Amerike (VOA) počeo je da emituje program 1942. godine. Danas je naša kuća međunarodni multimedijalni servis koga, kroz Bord guvernera (Broadcasting Board of Governors - BBG) finansira američka vlada. Glas Amerike (VOA) emituje oko  1.500 sati vesti, informacija, obrazovnog i kulturnog programa svake sedmice. Naše programe na TV, radiju i interenetu prati više od 130 miliona ljudi.

Redakcija Glasa Amerike za Srbiju i za Crnu Goru emituje polusatnu TV emisiju svakog dana: Otvoreni studio radnim danima, a Vikend studio subotom i nedeljom.

Pored toga, dva puta sedmično emitujemo program u okviru interaktivne koprodukcije sa beogradskom TV B92 (petkom) i crnogorskim javnim servisom RTCG (ponedeljkom).   

Svakodnevno, pripremamo i petnaestominutni audio podkast "Link", koji na svojim FM talasima emituje i desetak radio stanica u Srbiji.

Deo naše video produkcije objavljujemo i na YouTube kanalu, a od 2009. godine, redakcija Glasa Amerike na srpskom jeziku, prisutna je i u jednoj od najpopularnijih blogosfera u regionu - blog.b92.net.
 

Vaše poruke i komentare možete nam poslati direktno na e-mail adresu serbian-service@voanews.com ili jednostavno popunite sledeći formular...

Upišite ime, e-mail adresu i poruku ili komentar...
Da pošaljete poruku ili komenar jednostavno kliknite na 'Pošaljite e-mail'
 

Poštanska adresa

Glas Amerike
Srpski Servis
330 Independence Avenue SW #2711
Washington, DC 20237
USA

E-mail: serbian-service@voanews.com
Telefon: + 1 202 382 5547

 


Kontakt