subota, 13. februar 2016

Balkan

Vučić u poseti Vašingtonu

Lider SNS nalazi se u poseti Vašingtonu, gde je razgovarao sa američkim zvaničnicima u Kancelariji za Evropu i Evroaziju.

Glas Amerike
U poseti Sjedinjenim Državama ovih dana boravio je vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić. U Stejt departmentu nam je potvrđeno da se sastao sa američkim zvaničnicima u Kancelariji za Evropu i Evroaziju Tinom Kajdanou i Dejvidom Bergerom.

Vučić je izjavio da je od američkih zvaničnika u Vašingtonu dobio potvrdu da će SAD podržati Srbiju na evropskom putu i u borbi protiv korupcije i kriminala, ali i da postoji problem otvorenog pitanja Kosova.

"Naravno postoje i teška i otvorena pitanja oko Kosova i u bilateralnim odnosima i razume se da će nama - novoj vladi biti potrebno mnogo hrabrosti, odvažnosti i odlučnosti da se sa stvarima suočimo", poručio je Vučić.

“Od stalnog odlagajna i kukumavčenja narod u Srbiji nema ništa i zato probleme treba rešavati što pre”, rekao je lider naprednjaka.
Ovaj forum je zatvoren
Razvrstavanje komentara
Komentari
     
od: Uglješa iz: Srbija
14.07.2012 09:14
Kosovo je ogroman problem. Nadam se da će se nekako rešiti. Drago mi je da SAD podržavaju Srbiju u borbi protiv kriminala i korupcije. Izgleda da je jedina prepreka na putu Srbije ka Evropi Kosovo.


od: ciceron iz: Silberek
14.07.2012 08:34
Mnogo je znacajno za novu Vladu ,da ima podrsku jedne jake drzave!
Postoje tu i problemi koji se moraju zajednicki resavati!


od: optant iz: Backa
14.07.2012 08:32
Izlozeni program nove V'ade ,zvanicni ljudi USA administracije su podrzali ,jer je ostvariv!

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
12.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE