subota, 13. februar 2016

Aktuelno / Amerika

SAD: Ekstremne vremenske prilike

U tornadima u Alabami, Luizijani, Misisipiju i Teksasu oštećen je ili uništen veliki broj kuća, dok hiljade domaćinstava bez struje

Tornado uništio sve pred sobom u mestu Mobil u Alabami, 25. decembar, 2012.Tornado uništio sve pred sobom u mestu Mobil u Alabami, 25. decembar, 2012.
x
Tornado uništio sve pred sobom u mestu Mobil u Alabami, 25. decembar, 2012.
Tornado uništio sve pred sobom u mestu Mobil u Alabami, 25. decembar, 2012.
Glas Amerike
Najmanje dve osobe su stradale u nevremenu koje je na Božić zahvatilo južni deo Sjedinjenih Država. 
 
U tornadima u Alabami, Luizijani, Misisipiju i Teksasu oštećen je ili uništen veliki broj kuća dok je na desetine hiljada stanovnika u toj regiji bez struje.

Snažna vejavica u Oklahomi izazvala je lančani sudar 21 automobila na jednom od glavnih autoputeva u toj državi. Na drugom mrestu u toj državi zbog klizavog puta poginula je još jedna osoba.

Funkcioneri u Teksasu navode da je jedan 25 godišnji muškarac poginuo kad je drvo koje je oborio snažan vetar palo na njegov kamion, dok je vozio kroz Hjuston.

Meteorolozi navode da se snežna oluja kreće ka srednjezapadnom delu Sjedinjenih Država, uzrokujući snežne vejavice u delovima Akransoa, Ohaja, Ilinoja i Indijane.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
12.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE