subota, 19. april 2014

Aktuelno

SAD: Podrška normalizaciji odnosa

Zamenik državnog sekretara Vilijam Berns razgovarao je juče telefonom sa premijerima Srbije i Kosova, Ivicom Dačićem i Hašimom Tačijem

Zamenik državnog sekretara Vilijam BernsZamenik državnog sekretara Vilijam Berns
x
Zamenik državnog sekretara Vilijam Berns
Zamenik državnog sekretara Vilijam Berns
Veličina slova - +
Glas Amerike
Zamenik državnog sekretara razgovarao je sa Dačićem i Tačijem da bi im odao priznanje za njihovo liderstvo u dijalogu uz posredovanje Evropske unije i da bi izrazio dalju podršku Sjedinjenih Država nastojanjima za normalizovanje odnosa izmedju Srbije i Kosova, koje predvodi Evropska unija.

Kako je Glasu Amerike preneo zvaničnik Stejt departmenta, zamenik državnog sekretara je pozvao obe strane da rade zajedno i da pokažu fleksibilnost u traganju za rešenjem koje bi služilo interesima gradjana obe zemlje i regiona u celini.

Premijeri Dačić i Tači pružili su zameniku sekretara Bernsu uveravanja da su, u okviru procesa koji predvodi Evropska unija, predani da zajednički i konstruktivno ulažu dalje napore kako bi osigurali da Srbija i Kosovo nastave da ostvaruju svoje evropske aspiracije.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE

Download mobile app for your Android device.
Download mobile app for your iPhone or iPad.

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni studioi
X
18.04.2014
<p> <strong>Otvoreni studio</strong> je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.</p>

PRIDRUŽITE NAM SE...