nedelja, 01. maj 2016

Aktuelno / Amerika

Kampanja republikanskih kandidata

Predsednički kandidat Republikanske stranke Romni i njegov novi potpredsednički kandidat Pol Rajan krenuli su u obilazak nekoliko država

Mit Romni i Pol Rajan intenzivno vode kampanju pred predsedničke izboreMit Romni i Pol Rajan intenzivno vode kampanju pred predsedničke izbore
x
Mit Romni i Pol Rajan intenzivno vode kampanju pred predsedničke izbore
Mit Romni i Pol Rajan intenzivno vode kampanju pred predsedničke izbore
Glas Amerike
Američki predsednički kandidat Mit Romni i njegov novi saveznik, potpredsednički kandidat Pol Rajan, krenuli su u obilazak nekoliko država u kojima će se predstaviti kao tandem koji će dovesti do oporavka američke ekonomije.

Romni i kongresmen Rajan su danas u Severnoj Karolini, saveznoj državi koja se smatra važnom u trci za Belu kuću. Romni se nada da će Rajanov rad u Kongresu na smanjivanju budžetskih troškova i administracije, dati novu energiju konzervativnoj bazi Republikanske stranke.

Njih dvojica su krenula na turneju juče, čim je Romni objavio da je za svog potpredsednika izabrao 42-ogodišnjeg kongresmena. Predsednik Barak Obama je oštro kritikovao Romnijev izbor, rekavši da je Rajan predlagao budžet kojim bi se smanjio porez bogatašima i još više opteretili pripadnici srednje klase i stariji Amerikanci.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE