utorak, 03. maj 2016

Aktuelno / Amerika

SAD: Fotografija predsednika sa puškom

Predsednik Obama u magazinu „Nju ripablik“, koji izlazi 11. februara, otkriva da i sam koristi vatreno oružje

Predsednik Obama sa decom koja su mu pisala pisma tražeći veću kontrolu kupaca oružja u AmericiPredsednik Obama sa decom koja su mu pisala pisma tražeći veću kontrolu kupaca oružja u Americi
x
Predsednik Obama sa decom koja su mu pisala pisma tražeći veću kontrolu kupaca oružja u Americi
Predsednik Obama sa decom koja su mu pisala pisma tražeći veću kontrolu kupaca oružja u Americi
Glas Amerike
Funkcioneri Bele kuće su juče objavili fotografiju predsednika Baraka Obame kako puca u glinene golubove. To je po svemu sudeći učinjeno da bi se podržala predsednikova tvrdnja da on stalno puca iz puške u glinene golubove u Kemp Dejvidu, predsedničkom odmaralištu u Merilendu.

Predsednik Obama u magazinu „Nju ripablik“, koji izlazi 11. februara, otkriva da i sam koristi vatreno oružje. Pre objavljivanja fotografije, članica Predstavničkog doma Marša Blekbern je postavila pitanje istinitosti te tvrdnje, jer, kako je rekla, „ako on zaista puca u glinene golubove, zbog čega to nismo čuli? Zbog čega nismo videli snimke?“

Nacionalno udruženje vlasnika vatrenog oružja umanjuje značaj fotografije. Portparol udruženja Andre Arulananda je izjavio da „jedna fotografija ne briše ceo život podržavanja svake zabrane vatrenog oružja i svake moguće ideje za njegovu kontrolu“.

Obama je izneo seriju zakonskih predloga i izvršnih naredbi s ciljem da smanji nasilje vatrenim oružjem u Sjedinjenim Državama, ali kaže da odlučno podržava Drugi amandman Ustava Sjedinjenih Država koji, pored ostalog, garantuje pravo na posedovanje vatrenog oružja.
Ovaj forum je zatvoren
Razvrstavanje komentara
Komentari
     
od: Dartanegan iz: YZrJBQWcZCSjVaw
03.03.2013 01:58
U želji tinjaš, goriš i pregoriš .lepo .U želji, želiš još lepšeMnoge će naše željevreme da saljmeesamo će onenajhrabrije i čisteostati zauvek iste..pozdrav,mala plava :)

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
02.05.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE