utorak, 03. maj 2016

Aktuelno / Globalne teme

Britanija: Udes helikoptera u Londonu

Helikopter se srušio na put u južnom delu centralnog Londona, u blizini železničke stanice za prigradski saobraćaj Vokshol

Dve žrtve helikopterske nesreće u LondonuDve žrtve helikopterske nesreće u Londonu
x
Dve žrtve helikopterske nesreće u Londonu
Dve žrtve helikopterske nesreće u Londonu
Glas Amerike
Britanska policija saopštila je da su najmanje dve osobe poginule kada se helikopter srušio na put u južnom delu centralnog Londona, u blizini železničke stanice za prigradski saobraćaj Vokshol.

Nesreća se dogodila tokom jutarnjeg špica i dovela do gotovo potpunog zastoja u saobraćaju. U lokalnim izveštajima se navodi da je helikopter zakačio dizalicu na vrhu jedne stambene zgrade, pre nego što se zapalio i pao na zemlju u oblaku gustog dima.

Pretpostavlja se da se helikopter srušio na dva automobila, dok je jedna od žrtava njegov pilot. Nesreća se dogodila u blizini sedišta britanske obaveštajne agencije MI6, ali policija navodi da nema dokaza da je u pitanju teroristički napad.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
02.05.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE