sreda, 04. maj 2016

Aktuelno

Lančani sudar u Teksasu

U lančanom sudaru najmanje 140 vozila, koji se dogodio u gustoj magli na autoputu u Teksasu, dve osobe su poginule, dok je više desetina povređeno.

Gusta magla uzrok je lančanog sudara u TeksasuGusta magla uzrok je lančanog sudara u Teksasu
x
Gusta magla uzrok je lančanog sudara u Teksasu
Gusta magla uzrok je lančanog sudara u Teksasu
Glas Amerike
Lokalni mediji su javili da se jučerašnji sudar dogodio u jutarnjim časovima na autoputu blizu Bomonta, oko 129 km istočno od Hjustona. Prema policijskim izvorima, jedan muškarac i jedna žena su poginuli u sportskom terenskom vozilu, koje je učestvovalo u sudaru.

Policajci na mestu sudara su izvestili da je magla bila toliko gusta da u prvi mah nisu znali koliko vozila je učestvovalo u lančanom udesu.  Zdrastveni radnici su saopštili da je oko 80 osoba povredjeno, od kojih je 8 u kritičnom stanju.

Policija je navela da je saobraćaj bio gust zbog praznika Dana zahvalnosti koji se juče slavio u SAD, i da su mnogi od vozača prebrzo vozili uprkos gustoj magli.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
03.05.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE