subota, 19. april 2014

Aktuelno

Lančani sudar u Teksasu

U lančanom sudaru najmanje 140 vozila, koji se dogodio u gustoj magli na autoputu u Teksasu, dve osobe su poginule, dok je više desetina povređeno.

Gusta magla uzrok je lančanog sudara u TeksasuGusta magla uzrok je lančanog sudara u Teksasu
x
Gusta magla uzrok je lančanog sudara u Teksasu
Gusta magla uzrok je lančanog sudara u Teksasu
Veličina slova - +
Glas Amerike
Lokalni mediji su javili da se jučerašnji sudar dogodio u jutarnjim časovima na autoputu blizu Bomonta, oko 129 km istočno od Hjustona. Prema policijskim izvorima, jedan muškarac i jedna žena su poginuli u sportskom terenskom vozilu, koje je učestvovalo u sudaru.

Policajci na mestu sudara su izvestili da je magla bila toliko gusta da u prvi mah nisu znali koliko vozila je učestvovalo u lančanom udesu.  Zdrastveni radnici su saopštili da je oko 80 osoba povredjeno, od kojih je 8 u kritičnom stanju.

Policija je navela da je saobraćaj bio gust zbog praznika Dana zahvalnosti koji se juče slavio u SAD, i da su mnogi od vozača prebrzo vozili uprkos gustoj magli.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE

Download mobile app for your Android device.
Download mobile app for your iPhone or iPad.

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni studioi
X
18.04.2014
<p> <strong>Otvoreni studio</strong> je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.</p>

PRIDRUŽITE NAM SE...