nedelja, 01. maj 2016

Aktuelno / Globalne teme

Sirijska armija ponovo na Golanu

Nekoliko sati pošto su pobunjenici danas zauzeli tranzitni punkt Kuneitra, izraelske snage su saopštile da ga je ponovo zauzela sirijska armija

Dim se diže na Golanskoj visoravni kraj prelaya KuneitraDim se diže na Golanskoj visoravni kraj prelaya Kuneitra
x
Dim se diže na Golanskoj visoravni kraj prelaya Kuneitra
Dim se diže na Golanskoj visoravni kraj prelaya Kuneitra
Glas Amerike
Trupe sirijske armije ponovo su zauzele prelaz na liniji primirja sa Izraelom na Golanskoj visoravni, na kojem su inače rasporedjene mirovne snage UN, samo nekoliko sati nakon izveštaja da su sirijski pobunjenici na kratko zauzeli tu oblast.

Nekoliko sati pošto su pobunjenici danas zauzeli tranzitni punkt Kuneitra, izraelske bezbednosne snage su saopštile da ga je ponovo zauzela sirijska armija.

Taj retko korišćeni prelaz je jedini koji postoji izmedju Sirije i oblasti pod izraelskom kontrolom u demilitarizovanoj zoni kojom patroliraju Ujedinjene nacije. Očevici su izvestili o žestokim sukobima na sirijskoj strani i saopštili da su objekti teško osstećeni.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE