sreda, 04. maj 2016

Aktuelno

Napadi na vojni objekat u Damasku

Sirijska vojska saopštila je da je 14 osoba povredjeno i da je jedan od napada izvršen automobilom bombom.

Dim iznad štaba vojne komande u DamaskuDim iznad štaba vojne komande u Damasku
x
Dim iznad štaba vojne komande u Damasku
Dim iznad štaba vojne komande u Damasku
Glas Amerike
Sirijski zvaničnici saopštili su da su četvorica pripadnika snaga bezbednosti poginula u dva bomabaška napada čija meta je bio vojni objekat u centru Damaska.

Sirijska državna televizija emitovala je video koji je verovatno snimljen u trenutku eksplozija koje su u delu zgrade izazvale požar. Ministar informisanja, Omran Zubi, za napad je okrivio teroriste, što je vladin termin za pobunjenike koji se protive predsedniku Bašaru Al Asadu. Sirijska vojska saopštila je da je 14 osoba povredjeno i da je jedan od napada izvršen automobilom bombom.

U medjuvremenu, iranska tv mreža „Pres TV“ izvestila je da je jedan od njenih dopisnika ubijen hicem iz snajperske puške i da je šef dopisništva državne tv mreže u Damasku ranjen, tokom izveštavanja o pomenutim bombaškim napadima.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
03.05.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE