sreda, 04. maj 2016

Aktuelno

Raketni napad u Alepu

Državni mediji su za napad okrivili terorističku grupu, dok aktivisti navode da su vladine snage izvršile vazdušni napad u toj oblasti

Uništena zgrada u AlepuUništena zgrada u Alepu
x
Uništena zgrada u Alepu
Uništena zgrada u Alepu
Glas Amerike
Sirijski državni mediji izvestili su da je raketa pogodila jednu zgradu u Alepu na severu Sirije i da je tom prilikom bilo žrtava.

Na video snimku vidi se da je veliki deo zgrade srušen, dok medicinsko osoblje izvlači tela žrtava iz ruševina. Broj žrtava i povređenih nije poznat. Državni mediji su za napad okrivili terorističku grupu, što je termin koji koriste za učesnike pobune protiv predsednika Bašara Al Asada koja traje već 22 meseca.

Međutim, aktivisti navode da su vladine snage izvršile vazdušne napade u toj oblasti. Sirijska vlada zabranjuje pristup stranim medijima u mnoge delove zemlje što otežava da se potvrde detalji napada.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
03.05.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE