nedelja, 14. februar 2016

Aktuelno

U Damasku poginule 34 osobe

Dva automobila-bombe eksplodirala u predgrađu Damaska naseljenom pretežno hrišćanima i druzima

Scena na mestu jedne od eksplozija u predgrađu Damaska, ĐarmaniScena na mestu jedne od eksplozija u predgrađu Damaska, Đarmani
x
Scena na mestu jedne od eksplozija u predgrađu Damaska, Đarmani
Scena na mestu jedne od eksplozija u predgrađu Damaska, Đarmani
Glas Amerike
U dve eksplozije automobila bombi u predgrađu sirijske prestonice Damaska, poginule su najmanje 34 osobe.

Sirijska državna televizija je emitovala snimak sa mesta eksplozija u pregrađu pretežno naseljenom hrišćanima i druzima. Aktivisti tvrde da ima nagoveštaja da su se dogodile još dve, manje eksplozije, mada se ne navodi da li u njima ima povređenih. Državna agencija SANA tvrdi da su današnji napadi delo „terorista“.

Neke opozicione organizacije su istovremeno postavile na internet video snimak na kojem se navodno vidi oboreni avion vladinih snaga i zarobljeni pilot, ali to nije moglo da se proveri iz nezavisnih izvora.

Sirijska organizacija za ljudska prava sa sedištem u Londonu, ukazuje da je od početka pobune protiv predsednika Bašara al-Asada, u martu prošle godine, u Siriji poginulo više od 40 hiljada ljudi.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
12.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE