subota, 30. april 2016

Aktuelno

Brahimi i Lavrov o krizi u Siriji

Međunarodni mirovni izaslanik poručio je u Moskvi da je u Siriji izbor između, kako se izrazio, pakla ili političkog procesa

Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov i mirovni izaslanih Ujedinjenih nacija Lakdar Brahimi tokom susreta u MoskviRuski šef diplomatije Sergej Lavrov i mirovni izaslanih Ujedinjenih nacija Lakdar Brahimi tokom susreta u Moskvi
x
Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov i mirovni izaslanih Ujedinjenih nacija Lakdar Brahimi tokom susreta u Moskvi
Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov i mirovni izaslanih Ujedinjenih nacija Lakdar Brahimi tokom susreta u Moskvi
Glas Amerike
Mirovni izlanik Ujedinjenih nacija i Arapske lige za Siriju sastao se danas u Moskvi sa ruskim šefom diplomatije, u okviru novih napora da se pronađe rješenje krize u Siriji.

Lakdar Brahimi je sa Sergejom Lavrovim razgovarao o nedavnim susretima sa sirijskim predsjednikom Bašarom al-Asadom i sirijskim pobunjenicima.Brahimi je poručio je da se u Siriji bira između, kako se izrazio, pakla ili političkog procesa, naglasivši da svijet mora neprestano da radi za politički proces.

Još nije poznato da li je tokom današnjeg sastanka postignut napredak u pogledu pronalaženja rješenja za sirijski sukob. Međunarodni izaslanik upozorio je međutim da bi konflikt mogao dodatno da se rasplamsa, ukoliko borbe zahvate Damask, što bi moglo da pogorša izbjegličku krizu.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE