petak, 12. februar 2016

Balkan

Keri čestitao Dan državnosti Srbiji

U poruci državnog sekretara ističe se da će SAD nastaviti da pomažu Srbiji u jačanju multietničkog društva, demokratskih institucija i vladavine zakona, kao i na putu ka EU.

Glas Amerike
Američki državni sekretar Džon Keri čestitao je Srbiji dan državnosti u ime predsednika Obame i gradjana SAD.

“SAD su ponosne na brojne godine u kojima su bile partner i prijatelj Srbiji. Nastavićemo da pomažemo Srbiji u jačanju multietničkog društva, demokratskih institucija i vladavine zakona, kao i ostvarenju cilja punopravnog članstva u Evropskoj uniji”, navodi se u poruci državnog sekretara.

Kako se ističe, SAD pozdravljaju napore Srbije da konstruktivno saradjuje sa svojim susedima u izgradnji stabilnijeg regiona.

“Podržaćemo Srbiju na svakom koraku njenog evropskog puta, i radujemo se njenoj rastućoj ulozi kao snage mira i prosperiteta”, saopštio je američki državni sekretar. Keri je istakao da “na ovaj poseban dan, SAD stoje uz Srbiju”, i poželeo svim gradjanima Srbije mirnu i prosperitetnu budućnost.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
11.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE