utorak, 03. maj 2016

Aktuelno / Globalne teme

Brat Pistorijusa optužen za ubistvo

Karl Pistorijus, brat Oskara Pistorijusa, optužen za ubistvo iz nehata za navodno ubistvo motocikliste 2008. godine u blizini Johanesburga.

Oskar Pistorius vidjen kroz prozorsko okno automobila kojim je otišao iz sudnice kada je pušten uz kaucijuOskar Pistorius vidjen kroz prozorsko okno automobila kojim je otišao iz sudnice kada je pušten uz kauciju
x
Oskar Pistorius vidjen kroz prozorsko okno automobila kojim je otišao iz sudnice kada je pušten uz kauciju
Oskar Pistorius vidjen kroz prozorsko okno automobila kojim je otišao iz sudnice kada je pušten uz kauciju
Glas Amerike
Karlu Pistorijusu, starijem bratu južnoafričkog atletičara Oskara optuženog za ubistvo svoje devojke, takođe predstoji suđenje za ubistvo žene u saobraćajnoj nesreći pre pet godina. Karl Pistorijus je optužen za ubistvo iz nehata za navodno ubistvo motociklistkinje 2008. godine u blizini Johanesburga.

Lokalna informativna televizijska stanica je danas prenela da se Karl Pistorijus pojavio pred sudom prošlog četvrtka, ali da je suđenje odloženo za mart. Advokat Keni Oldvage u današnjem saopštenju navodi da „Karl duboko žali zbog incidenta“ i dodaje da analiza krvi u vreme nesreće nije pokazala da je on bio pod uticajem alkohola.

Oldvage takođe ističe da je optužba podignuta posle nesreće najpre bila odbačena, ali da su je ponovo podigli državni tužioci. Karl Pistorijus je tokom prošlonedeljnog postupka za određivanje kaucije svom bratu, neprekidno bio u sudnici. Oskar Pistorijus je optužen za ubistvo vatrenim oružjem svoje devojke Rive Stinkamp 14. februara. On je u petak oslobođen uz kauciju i braniće se sa slobode.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
02.05.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE