subota, 06. februar 2016

Aktuelno

Koncert za žrtve uragana Sendi

Samo od ulaznica i pokrovitelja prikupljeno je 30 miliona dolara, a gledaoci su zamoljeni da takođe daju priloge preko telefona ili interneta.

Pol Mekartni na koncertu u NjujorkuPol Mekartni na koncertu u Njujorku
x
Pol Mekartni na koncertu u Njujorku
Pol Mekartni na koncertu u Njujorku
Glas Amerike
Neki od najpoznatijih svetskih muzičara su učestvovali u sinoćnjem višečasovnom dobrotvornom koncertu u Medison skver gardenu u Njujorku, u korist žrtava nedavnog uragana Sendi u državama Njujork i Nju Džerzi.

Koncert pod naslovom „12-12-12“, otvorio je Brus Springstin, koji se rodio u Nju Džerziju, da bi mu se pridružio „zemljak“ Džon Bon Džovi, izvođenjem klasičnog Springstinovog hita „Born to Run“.

Na koncertu koji su zahvaljujući televizijskom, radio i onlajn prenosu mogle da prate dve milijarde ljudi širom sveta, Pol Makartni je preuzeo ulogu pokojnog Kurta Kobejna u nekoj vrsti ponovog okupljanja grupe "Nirvana", dok je pevač britanskog benda "Koldplej" Kris Martin nastupio u duetu sa zvezdom grupe R.E.M. Majklom Stajpom.

Cena ulaznica za koncert na kojem su nastupili i Bili Džoel, Kanje Vest, Dajana Krol, Ališja Kiz, "Rolingstonsi", "Hu", Erik Klepton i Rodžer Voters, kretala se od 150 do 2.500 dolara. "Ovo je najveće okupljanje starih engleskih muzičara ikada u Medison skver gardenu. Ako u Londonu padne kiša, moraćete da dođete i pomognete nam", rekao je pevač "Stonsa" Mik Džeger.

Samo od ulaznica i pokrovitelja, prikupljeno je 30 miliona dolara, a gledaoci su zamoljeni da takođe daju priloge preko telefona ili interneta. U superoluji Sendi, koja je pogodila američku Istočnu obalu u oktobru, poginulo je više od stotinu ljudi, dok šteta premašuje 50 milijardi dolara....
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
05.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE