utorak, 03. maj 2016

Aktuelno

Pomoćnik trenera kriv za seksualno zlostavljanje

Optužbe protiv Džerija Sendaskija, koji bi mogao da provede ostatak života u zatvoru, dovele su do otpuštanja legendarnog trenera Džoa Paterna

Džeri Sendaski napušta sudnicuDžeri Sendaski napušta sudnicu
x
Džeri Sendaski napušta sudnicu
Džeri Sendaski napušta sudnicu
Glas Amerike
Bivši pomoćnik trenera fudbalskog tima na Univerzitetu savezne države Pensilvanije, Džeri Sendaski, proglašen je krivim po 45 od 48 tačaka optužnice koja ga tereti za seksualno zlostavljanje 10 dečaka tokom petnaestogodišnjeg perioda.

Porota u ovom slučaju, koji već duže vreme zaokuplja pažnju američke javnosti, donela je odluku nakon 21. sata većanja. Tokom suđenja, svedočile su osam od 10 žrtava zlostavljanja. Sendaski nije svedočio u svoju odbranu. Njegov advokat kazao je da je Sendaskijeva porodica razočarana presudom, dok je državni tužilac, Linda Keli, zahvalila žrtvama zbog svedočenja, navodeći da su pokazale veliku snagu i hrabrost tokom istrage.

Optužbe protiv Džerija Sendaskija, koji bi mogao da provede ostatak života u zatvoru, dovele su do otpuštanja legendarnog univerzitetskog trenera Džoa Paterna, koji je preminuo nedugo nakon izbijanja skandala na Pen Stejtu.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
02.05.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE