ponedeljak, 02. maj 2016

Aktuelno

Putin naredio istragu nakon poplava

Stanovnici najteže pogođenog grada Krimska nisu bili upozoreni pre naleta plavnog talasa, u kojem su se udavili brojni stanovnici

Uništeni domovi u poplavama na jugu RusijeUništeni domovi u poplavama na jugu Rusije
x
Uništeni domovi u poplavama na jugu Rusije
Uništeni domovi u poplavama na jugu Rusije
Glas Amerike
Ruski predsednik Vladimir Putin je juče obišao poplavljena područja na jugu Rusije i naredio da se istraži da li je sporo reagovanje lokalnih vlasti u Krasnodaru izazvalo davljenje više od150 ljudi.

Državna televizija je emitovala snimak na kojem predsednik Putin razgovara sa zvaničnicima Ministarstva za vanredne situacije koji ga uveravaju da poplave nisu izazvali problemi na obližnjoj brani, kao što tvrdi lokalno stanovništvo.

Stanovnici najteže pogođenog grada Krimska nisu bili upozoreni pre naleta plavnog talasa koji je usred noći poplavio kuće, nosio automobile i delove ulica i izazvao davljenje brojnih stanovnika. Mnogi preživeli kažu da im nije pružena nikakva pomoć.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE