sreda, 04. maj 2016

Aktuelno

Denis Rodman u poseti Severnoj Koreji

Medijska kompanija „Vajs“ saopštila je da je Rodman doputovao u Pjongjang zajedno sa produkcijskim timom i nekoliko članova košarkaškog tima „Harlem Globtroters“.

Denis Rodman okružen novinarima na aerodromu u PjongjanguDenis Rodman okružen novinarima na aerodromu u Pjongjangu
x
Denis Rodman okružen novinarima na aerodromu u Pjongjangu
Denis Rodman okružen novinarima na aerodromu u Pjongjangu
Glas Amerike
Američka ekscentrična, bivša košarkaška superzvezda, Denis Rodman, doputovao je u Severnu Koreju da pomogne u snimanju TV šoua u okviru retke kulturne razmene sa tom zemljom.

Medijska kompanija „Vajs“ sa sedištem u Sjedinjenim Državama, saopštila je da je Rodman doputovao danas u Pjongjang - koji je „lud za košarkom“ - zajedno sa produkcijskim timom i nekoliko članova košarkaškog tima „Harlem Globtroters“.

Kompanija je saopštila da će jednonedeljna poseta ove delegacije obuhvatiti „košarkaški kamp za severno korejsku decu i učešće u lokalnim utakmicama kako bi se podstakla otvorenost i poboljšali odnosi sa svetom“.

Kompanija „Vajs“ je saopštila da bi „košarkaška diplomatija“ mogla da obuhvati i egzibicioni meč na najvišem nivou, kojem bi prisustvovao i severnokorejski lider Kim Džong Un.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
03.05.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE