petak, 29. april 2016

Aktuelno / Amerika

Dve srećke dele premiju na "Pauerbolu"

Nekoliko sati posle izvlačenja brojeva, nadležni su sinoć saopštili da su uplaćena dva listića sa svih šest dobitnih brojeva.

Nadležni u "Pauerbol" lutriji su saopštili da dve dobitničke srećke dele drugu najveću lutrijsku premiju u istoriji Sjedinjenih Država - koja se procenjuje na 580 miliona dolara.

Nekoliko sati posle izvlačenja brojeva, nadležni su sinoć saopštili da su uplaćena dva listića sa svih šest dobitnih brojeva. Verovatnoća za takav ishod se procenjuje na jedan prema 175 miliona. Još osam miliona i 900 hiljada ljudi koji su pogodili neke od izvučenih brojeva, podeliće manje nagrade u ukupnom iznosu od preko 131 milion dolara.

Premija se mesecima povećavala, s obzirom da u 16 uzastopnih izvlačenja niko nije pogodio dobitnu kombinaciju. U ovoj lutriji učestvuju 42 savezne države, kao i Distrikt of Kolumbija i američka Devičanska ostrva. Od prihoda lutrije, finansiraju se škole i razni državni i lokalni programi.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE