nedelja, 01. maj 2016

Aktuelno / Globalne teme

Sukob sa ekstremistima u Pakistanu

Vlasti su saopštile da su vojnici danas prodrli u zgradu pored aerodroma, u koju se posle jučerašnjeg napada na aerodrom sklonilo pet ekstremista

Vojnici pakistanske armije u operaciji protiv ekstremista Talibana u selu Pavaka nadomak PešavaraVojnici pakistanske armije u operaciji protiv ekstremista Talibana u selu Pavaka nadomak Pešavara
x
Vojnici pakistanske armije u operaciji protiv ekstremista Talibana u selu Pavaka nadomak Pešavara
Vojnici pakistanske armije u operaciji protiv ekstremista Talibana u selu Pavaka nadomak Pešavara
Glas Amerike
Pripadnici snaga bezbednosti na severozapadu Pakistana su pobili grupu ekstremista u Pešavaru dan posle napada Talibana na aerodrom u tom gradu.

Vlasti su saopštile da su vojnici danas prodrli u zgradu pored aerodroma, u koju se posle jučerašnjeg napada na aerodrom sklonilo pet ekstremista.

Trojica ekstremista su poginula u pucnjavi sa vojnicima, dok su dvojica detonirala svoje samoubilačke prsluke sa eksplozivom. Prethodno su vlasti saopštile da su u jučerašnjem napadu na aerodrom poginuli najmanje četiri civila i pet ekstremista.

Desetine ljudi su ranjene u raketnom napadu pobunjenika i bombaša samoubica na međunarodni aerodrom u Pešavaru. Odgovornost za napad na aerodrom je preuzeo Taliban.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
29.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE