četvrtak, 11. februar 2016

Aktuelno

Obama zabrinut zbog situacije u Kambodži

Obama, koji je danas doputovao u kambodžansku prestonicu Pnompen, pokrenuo je pitanja slobodnih i poštenih izbora i pritvaranja političkih zatvorenika

Predsednik Barak Obama i premijer Kambodže Hun SenPredsednik Barak Obama i premijer Kambodže Hun Sen
x
Predsednik Barak Obama i premijer Kambodže Hun Sen
Predsednik Barak Obama i premijer Kambodže Hun Sen
Glas Amerike
Predsednik Barak Obama je izrazio zabrinutost zbog stanja ljudskih prava u Kambodži tokom sastanka sa kambodžanskim premijerom Hunom Senom, za koji američki funkcioneri kažu da je protekao u "zategnutoj" atmosferi.

Obama, koji je danas doputovao u kambodžansku prestonicu Pnompen, pokrenuo je pitanja slobodnih i poštenih izbora i pritvaranja političkih zatvorenika.

Jedan viši američki funkcioner je naveo da je Obama rekao da su ta pitanja "smetnja" za razvoj čvršćih odnosa Sjedinjenih Država i Kambodže.

Posle razgovora sa Hunom Senom, američki predsednik se sastao sa deset lidera koji prisustvuju samitu Organizacije država Jugoistočne Azije, odnosno ASEAN-a.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
10.02.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE