četvrtak, 28. april 2016

Balkan

Nikolić i Dačić čestitali Obami

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Ivica Dačić čestitali su danas američkom predsedniku Baraku Obami pobedu na izborima.

Glas Amerike
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je američkom predsedniku Baraku Obami pobedu na izborima, uz želje za dalji prosperitet Sjedinjenih Država pod njegovim vođstvom.

Nikolić je izrazio svoju punu spremnost na saradnju sa Obamom i njegovom administracijom na ostvarivanju svih zajedničkih ciljeva, saopštila je Pres služba predsednika Republike Srbije.

Premijer Srbije Ivica Dačić takodje je čestitao američkom predsedniku ponovni izbor na tu funkciju.
 
"Uveren sam da će u Vašem drugom mandatu na ovoj odgovornoj funkciji biti nastavljen pozitivan trend u razvoju bilateralne saradnje Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, kao i partnerski odnos naših zemalja u obezbedjivanju dugoročne i održive stabilnosti Zapadnog Balkana kao integrisanog dela jedinstvene i demokratske Evrope", navodi Dačić u čestitki.
 
Premijer Srbije je naveo da želi da uveri Obamu da on i njegova administracija mogu da raccunaju na punu podršku i saradnju Vlade Srbije.
Ovaj forum je zatvoren
Komentari
     
Nema komentara na ovom forumu temu. Budite prvi komentator

OTVORENI STUDIO

Vaš JavaScript je isključen ili imate staru verziju Adobe Flash Player-a. Instalirajte novu verziju Flash player-a.
Otvoreni Studioi
X
28.04.2016
Otvoreni studio je polusatna TV emisija Glasa Amerike koju emitujemo svakog radnog dana od 23 sata po srednje-evropskom vremenu. Uz vesti dana, gledaoci mogu videti i čuti intervjue sa poznatim ličnostima, izveštaje, analize i reportaže o ekonomskim, društvenim, naučnim i kulturnim zbivanjima SAD, regionu i šire.

PRIDRUŽITE NAM SE...

BESPLATNE VOA APLIKACIJE ZA IPHONE, IPAD I ANDROID UREĐAJE